Vilka tjänster kan vi erbjuda dig?

Nedan är bara ett axplock av alla våra tjänster. Kontakta oss för mer information

PROGRAM- OCH UTREDNINGSUPPDRAG

Låt oss göra förprojekteringen, genom vår erfarenhet så kan vi spara både tid & pengar åt er verksamhet. Vi gör även kostnadsanalyser, layouter och lokalprogram. 

Ritningar

Sen starten för 30 år sen så har kärnverksamheten har vi hjälpt företag & privatpersoner med olika typer av ritningar. Eftersom vi har den breda kompetensen som vi har och de flesta av våra medarbetare är ingenjörer i botten så får ni en mer komplett tjänst än på många andra ställen. 

3d visualiseringar

En ritning är bra men att se rummen/fastigheten i 3D är en helt annan grej. Det gör att ni redan innan huset/fastigheten är uppförd kan planeraoch på så sätt spara tid. 

BYGGLOV

Det är viktigt att bygglovsritningarna blir korrekt utförda. Det är flera ritningar som måste till för ett beviljat bygglov. bl.a. en Planritning, fasadritningar, sektion och situationsplan. Vi har all kompetens för att hjälpa dig med detta på Tranark 

BYGGPROJEKTERING

Vi hjälper våra kunder att driva projekt i alla dess skeden och i olika entreprenad­former. Vi kan åta oss hela projekt­organisationen eller stötta dig med delar av den. Vi har med framgång drivit projekt inom partnering- och samverkans­entreprenader. Vi arbetar såväl med uppdrag från kommunala och privata bygg- och fastighets­bolag. 

Övriga tjänster

Kontakt oss så berättar vi mer om våra tjänster. För att ge ett par exempel så kan vi erbjuda

Kulör- och materialrådgivning från diplomerad färgsättare, NCS Colour Academy.
Byggarbetsmiljösamordning för planering och projektering (Bas-P).
Underlag för upphandling inom bygg, tekniska beskrivningar enligt AMA och rambeskrivningar.
Samhällsplanering, upprättande av planbeskrivning.

Scroll to top